C a terapeut sistemic de cuplu, abordez relațiile voastre ca pe un sistem interconectat, luând în considerare dinamica și influențele reciproce dintre parteneri. Mă concentrez pe înțelegerea și explorarea interacțiunilor voastre, comunicării, modelelor de comportament și aprofundarea conexiunii voastre.
În timpul ședințelor de terapie, veți avea ocazia să explorați și să dezvoltați abilități de comunicare eficientă, să înțelegeți și să gestionați conflictele într-un mod sănătos și constructiv și să construiți conexiuni autentice și împlinite.
Indiferent de provocările cu care vă confruntați – comunicare dificilă, probleme de intimitate, gestionarea conflictelor sau orice alt aspect al relației voastre – vă voi oferi sprijinul și ghidarea necesare pentru a vă depăși obstacolele și a crea o relație sănătoasă și fericită.
Terapia sistemică de cuplu oferă un cadru în care puteți explora și adresa aspecte profunde și sensibile ale relației voastre, creând o bază solidă pentru creșterea și dezvoltarea în comun.
Ia legătura cu mine pentru a programa o sesiune de terapie sistemică de cuplu și a începe procesul de transformare a relației voastre. Vei primi sprijinul și îndrumarea necesare pentru a vă construi o relație mai sănătoasă și mai împlinită.”
Ce înseamnă să fii un bun terapeut de cuplu?
Terapeutul de cuplu eficient are o bună abilitate de a gestiona o relație în trei, stabilește conexiune empatică cu fiecare partener
Menținerea unei relații echilibrate cu ambii parteneri, obținerea implicării lor în terapie, identificarea cercului vicios în care este prins cuplul și gestionarea afectelor cuplului.
Un simptom se prezintă ca niște păpuși rusești: mai întâi este aparența, apoi, în fundal, problematicile care se înlănțuie.
Cuplul e oarecum ca Bursa: dacă investești puțin, nu ai nici o șansă să câștigi, dar dacă investești mult, riști să pierzi! Poți avea probleme în cuplu din ambele motive: din lipsă și din prea plin! Asta nu înseamnă că nu este o instituție pasionantă și fragilă… sau pasionantă deoarece este fragilă.- Robert Neuburger
Motive pentru care se apelează la terapia de cuplu:
În orice cuplu comportamentul unei persoane este legat de comportamentul celeilalte. Complementaritatea este liantul care leagă orice relație. Interesele și valorile împărtășite în comun fac posibilă coexistența partenerilor, dar diferențele dintre persoane le fac viața mai interesantă și le permit să se susțină unul pe altul.
E-Mail: office@nadialeca.ro
Nu suntem vinovați pentru rănile emoționale sau traumele noastre, dar vindecarea lor este responsabilitatea noastră de adulți!